Informatikai Barkács Fórum

PROGRAMOZÁS => Leírások => A témát indította: eztcsekk - 2017 Január 30, 04:14:48 pm

Cím: Angular JS
Írta: eztcsekk - 2017 Január 30, 04:14:48 pm
Mai technológiánk az Angular JS, ez a front-end keretrendszer ami habár sok kritikát kap a sebeségre, de kikerülhetelenül meghatározó technológia lett az elmult években.


Hivatalos oldal:

https://angularjs.org/

Miért szeretjük:
- Az egész alapja a Data-binding ami képes a DOM-ban automatikusan megváltoztatni egy adatott az összes elöfordulási helyén, függetlenül attól, hogy szerver oldalról jönn a változtatás vagy kliens oldalon történik, aki írt már AJAX-ot extensiven használó front-end-et tudja mekkora sz*pás volt anno frissitgetni adott DOM-okat még jQuery-vel is iszonyatos energiákat kivett az emberből, a vanilla JS-re pedig már vissza se akarok gondolni.


Mindenképpen olyan technológia amit érdemes megismerni.
Cím: Re:Angular JS
Írta: Shyro - 2017 Február 01, 06:51:40 pm
Egyetertek. Angular 1 - et is hasznaltam, egeszen 1.2 - tol 1.5 - os verzioig, ahol mar vannak Component - ek. Jelenleg Angular 2 es TypeScript kombot hasznaljuk. Viszonyitasi alap az volt, mert React / Backbone / Cycle es mas egyeb framework - okre is neztem mar ra es irtam veluk alkalmazast, igaz Angular - al van a legtobb tapasztalatom. En egy hasznalhato framework - nek tartom, Angular 2 koncepcio / absztrakcio teren kiforrottabb joval az 1 - nel. Egy dolog ami viszont mindig zavart vele kapcsolatban, hogy a dokumentacioja egyik verzio eseten sem az igazi, de ha az ember tudja hogy mit csinal ez nem lesz akadaly.
Cím: Re:Angular JS
Írta: abbas - 2020 Február 13, 10:53:29 pm
 angular.io talan jobb lesz most mar