Informatikai Barkács Fórum

WORLD OF WARCRAFT SZERVER => Web => A témát indította: Roamer - 2011 Szeptember 18, 09:14:40 pm

Cím: 3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: Roamer - 2011 Szeptember 18, 09:14:40 pm
Sziasztok!
Találtam egy sima karakter megjelenítőt, de SkyFire-n nem akar működni!

http://www.ac-web.org/forums/showthread.php?t=89712 (http://www.ac-web.org/forums/showthread.php?t=89712)

Mivel a SkyFire TC alapú, így úgy gondoltam hogy jónak kéne lennie, de valami gond van vele :S

Ezt írja ki, amikor rákeresek egy karakterre:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in E:\Server\Nexus-WoW\_Server\htdocs\cataclysm\3d.php on line 48
The Character could not be retrieved. We apologize for any inconvenience.

Esetleg valaki tudna segíteni, hogy működjön SkyFire-n is? Szerintem nem én lennék az egyedüli, akinek kellene ez a felület ^^"

Előre is köszönöm! :)
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: Mane - 2011 Szeptember 19, 02:59:20 am
Hát én kipróbáltam 3.3.5 trinityn is, nekem azon se működik, nemhogy skyfirén, ezt kaptam:
The Inventory could not be retrieved. We apologize for any inconvenience.

A feltöltő azt írja: Is not my credit i only share it ! 100%workyng with 3.3.3a, valószínűleg azért nem megy, mert az a patch óta jelentős változáson ment át a db character része, bár már nem emlékszem mi változott sajnos. De azért persze lehet, hogy ettől még működhet, csak én nem tudom mit kell átírni.
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: Alince - 2011 Szeptember 22, 08:38:24 pm
Is not my credit i only share it ! 100%workyng with 3.3.3a ottvolt az oldalon 3.3.3a s verizó,hogy ez skyfiren is mennyen jelentösen átkéne configolni... de még 3.3.5a an  se megy mellesleg ahogy néztem ez ascent emura van,de lehet,hogy tévedek:D
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: Roamer - 2011 Szeptember 22, 09:16:48 pm
Én úgy láttam hogy elvileg trinity-re jó és hogy csak alatta van olyan, ami ascentre, de nem tudom :S
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: Alince - 2011 Szeptember 24, 03:40:57 pm
Lehet,hogy jó tc re is :) de 3.3.3a ra irták ugy láttam  :D
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: Archangel - 2011 Szeptember 24, 05:22:12 pm
A 3D megjelenítő alapból nem működik ezzel a fajta megoldással, hiszen ha egy slot üres, akkor már hibát ír.
A lekérdezés pedig hibás, méghozzá :
$re1['item_template'];
$re2['item_template'];
....
$re18['item_template'];

Itt a végéig ki kell cserélni az "item_template"-et "item" re.

Tehát így nézzen ki:

$re18['item'];Ezek után ha minden slotban van egy item, akkor működik.
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: IrOn - 2012 Február 13, 07:28:21 pm
valakit érdekel javított verzió még ?:D
Cím: Re:3D Character megjelen
Írta: IrOn - 2012 Március 22, 04:14:16 pm
na, mivel k
Cím: Re:3D Character megjelen
Írta: Sunny - 2012 Március 23, 01:06:58 am
akkor m
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: NevemSenki - 2012 Szeptember 30, 02:26:36 pm
Hát.. ez nálam nem működik.
Az utolsó záró php syntax-ra dob egy hibát, magyarul utolsó sor amiben a záró ?> van.
És pontosan nem történik semmi.

Üdv.: Senki
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: IrOn - 2012 Szeptember 30, 05:13:20 pm
Hát.. ez nálam nem működik.
Az utolsó záró php syntax-ra dob egy hibát, magyarul utolsó sor amiben a záró ?> van.
És pontosan nem történik semmi.

Üdv.: Senki
másold be a hibát, esetleg teszt oldalt
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: NevemSenki - 2012 Október 01, 03:12:18 pm
Tesztoldal nincs, mivel wamp-ot használok.
Ő van fent: wampserver2.2e-php5.4.3-httpd2.2.22-mysql5.5.24-32b.exe

És a hiba pedig ez:

Idézet
Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\www\3dcharacter.php on line 166

Úgy néz ki akkor a hiba az én készülékemben van.
Lehet valami modul nincs bekapcsolva, vagy éppen gőzöm sincsen.

Ezt megcsináltam, de a hiba ugyan az.
Idézet
To use short open tags, it must be enabled in PHP.INI. Search for short_open_tag in PHP.INI, and change the value to On. The line should look line:

short_open_tag = On

Üdv.: Senki


Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: IrOn - 2012 Október 01, 05:19:21 pm
valószínűleg, nekem megy: http://ironweb.eu/teszt/
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: NevemSenki - 2012 Október 01, 06:11:00 pm
Na. Most én is megoldottam. Rövidített Tage-eket használtam kezdő Tage-ként is. ( Bekapcsoltam a short_open_tag modult is php-ben. )
A baj már csak ott van, hogy nem találja meg a karaktereket. Pedig ahogy néztem, jó helyen keresgél.
Jól írom be a nevet, létezik is, de semmi.

Üdv.: Senki

Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: IrOn - 2012 Október 01, 06:36:18 pm
ha küldesz egy sql adatbázist pm-ben berakom azt, wow szervert nem tudok most indítani, viszont kéne karaktert létrehozni(egyesével beállítgatni nincs nagyon kedvem :D)

beraktam egy alap karaktert, nincs rajta beállítva semmi, ezért nem tudja betölteni, de hibát nem dob: http://ironweb.eu/teszt/ (név: Iron)
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: NevemSenki - 2013 Március 09, 07:46:53 pm
        public static const TypeItem:int=1;

        public static const TypeHelm:int=2;

        public static const TypeShoulder:int=4;

        public static const TypeNpc:int=8;

        public static const TypeCharacter:int=16;

        public static const TypeHumanoidNpc:int=32;

        public static const TypeObject:int=64;

        public static const TypeArmor:int=128;

        public static const TypePath:int=256;

        public static const Genders:Array=new Array("Male", "Female");

        public static const Races:Array=new Array("", "Human", "Orc", "Dwarf", "NightElf", "Scourge", "Tauren", "Gnome", "Troll", "Goblin", "BloodElf", "Draenei", "FelOrc", "Naga_", "Broken", "Skeleton", "Vrykul", "Tuskarr", "ForestTroll", "Taunka", "NorthrendSkeleton", "IceTroll", "Worgen", "Human", "Pandaren");

        public static const UniqueSlots:Array=new Array(0, 1, 0, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 0, 0, 21, 22, 22, 16, 21, 0, 19, 5, 21, 22, 22, 0, 21, 21);

        public static const SlotOrder:Array=new Array(0, 16, 0, 15, 1, 7, 9, 5, 6, 10, 11, 0, 0, 17, 18, 19, 14, 20, 0, 8, 7, 21, 22, 23, 0, 24, 25);

        public static const SlotType:Array=new Array(0, 2, 0, 4, 128, 128, 128, 128, 128, 128, 128, 0, 0, 1, 1, 1, 128, 1, 0, 128, 128, 1, 1, 1, 0, 1, 1);

        public static const AlternateSlot:Array=new Array(0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 22, 0, 0, 0, 22, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0);

Kis segítség, ha valaki másra is szeretné használni.

Üdv.: Senki
Cím: Re:3D Character megjelenítő (need help!)
Írta: Roamer - 2014 Február 03, 06:15:03 am
Sziasztok!
Próbálgatom beüzemelni hátha sikerül valamit összehozni ennek a használatával. Amikor Rákeresek a karakterre, elértem, hogy betöltse, de azt írja ki, hogy:

Idézet
Notice: Undefined index: item_template in C:\xampp\htdocs\mop\php\char.php on line 97

Notice: Undefined index: item_template in C:\xampp\htdocs\mop\php\char.php on line 97

Notice: Undefined index: item_template in C:\xampp\htdocs\mop\php\char.php on line 97

Notice: Undefined index: item_template in C:\xampp\htdocs\mop\php\char.php on line 97

Notice: Undefined index: item_template in C:\xampp\htdocs\mop\php\char.php on line 97

Így ennyiszer pont. Találtam rá olyant, hogy az isset()-et kellene használni. Szóval a 97. sor ezt tartalmazza:
$item_template = $row['item_template'];

Én meg beleraktam az isset-et, igaz lehet rosszul: $item_template = isset($row['item_template']);

És így már nincs hibaüzenet, de nem jeleníti meg a karakter cuccait. Teljesen pucér a karakter. Ez minek a hibája lehet?