Angular JS

Indította eztcsekk, 2017 január 30, 03:14:48 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

eztcsekk

Mai technológiánk az Angular JS, ez a front-end keretrendszer ami habár sok kritikát kap a sebeségre, de kikerülhetelenül meghatározó technológia lett az elmult években.


Hivatalos oldal:

https://angularjs.org/

Miért szeretjük:
- Az egész alapja a Data-binding ami képes a DOM-ban automatikusan megváltoztatni egy adatott az összes elöfordulási helyén, függetlenül attól, hogy szerver oldalról jönn a változtatás vagy kliens oldalon történik, aki írt már AJAX-ot extensiven használó front-end-et tudja mekkora sz*pás volt anno frissitgetni adott DOM-okat még jQuery-vel is iszonyatos energiákat kivett az emberből, a vanilla JS-re pedig már vissza se akarok gondolni.


Mindenképpen olyan technológia amit érdemes megismerni.

Shyro

Egyetertek. Angular 1 - et is hasznaltam, egeszen 1.2 - tol 1.5 - os verzioig, ahol mar vannak Component - ek. Jelenleg Angular 2 es TypeScript kombot hasznaljuk. Viszonyitasi alap az volt, mert React / Backbone / Cycle es mas egyeb framework - okre is neztem mar ra es irtam veluk alkalmazast, igaz Angular - al van a legtobb tapasztalatom. En egy hasznalhato framework - nek tartom, Angular 2 koncepcio / absztrakcio teren kiforrottabb joval az 1 - nel. Egy dolog ami viszont mindig zavart vele kapcsolatban, hogy a dokumentacioja egyik verzio eseten sem az igazi, de ha az ember tudja hogy mit csinal ez nem lesz akadaly.
makeSystem :: Integral a => [a] -> [a]
makeSystem l = concat (zipWith (\ a b -> replicate (fromIntegral a) (fromIntegral b)) l [ product x | x <- inits l ])
makeSystem [ 60, 60, 24, 7, 52 ] = ?

abbas


Powered by EzPortal