Programozót keresek, aki el tudna készíteni nekem egy egyszerű automatikus játék kliens updatert windows-ra.
A feladat az updater indítása után:
- valahogy ellenőrizni a googledrive-en vagy url-en lévő verziót (lehet a file nevének egyezése is), hogy van e újabb verzió
- letölteni a filekat egy mappába, lehet ez az aktuális mappa is ahol ez az updater fut.
- a letöltött filek / mappák közül elindítani egy megadott .exe-t, a játékot..
Én úgy láttam az ilyesmit visual basic-ben szokták csinálni, mert ott egész könnyen lehet teljesen személyre szabott windowsos ablakot csinálni töltőcsíkkal, gombokkal, leírással stb.. de nem zárkózom el más megoldásoktól sem.
Én annyit tudtam elérni, hogy a játék online ellenőrzi a verziót és ha van frissebb, akkor átirányítja a játékost a letöltő oldalra, viszont ott már a játékosnak kell letöltenie, kicsomagolnia és futtatnia a játék új verzióját.
Szeretném ezt az egészet sokkal kényelmesebbé, egyszerűbbé tenni, hogy a játék indító exe mellé kerülne egy updater exe amit akár manuálisan elindíthat a játékos, amikor a játék arra figyelmezteti hogy van újabb verzió vagy eleve mindig azzal indítaná a játékot és ez az exe a verzió ellenőrzés után vagy updatelne vagy rögtön elindítaná magát a játékot.
Ha el tudsz készíteni nekem egy ilyen updatert, akkor írj ide vagy privát üzenetben valami elérhetőséget, például facebook vagy skype, ahol tudunk beszélni és egy árat hozzá.