hogyan készít egy saját méretű spirális lépcsőt, kevesebb mint fél perc alatt a következő weblapon készithető ilyensmi: http://www.shadowmourne.net/staircase.phpÉs csak annyit kell tennünk hogy megadjuk a map koordinátákat, a lécső szélességét (radius) és a hosszát (Complete Revolutions)...Automatikusan generál egy sql-t, be töltöd a db-be és ennyi, van egy 100%osan pontos spirál alaku lécsőd használható akármire...Ilyen mérhetű egy 8-as radiusos, 25 complete revolutions-os lépcső, hogy tudjatok számítani:http://i54.tinypic.com/122j7uo.jpgrátaláltam gondoltam megosztom veletek hátha valakinek lesz néhi haszon belőle üdv
hellóEngem az érdekelne h Felveszem a questet X npcnél és elmegyek leadom Y npcnél. Y npc csak akkor adjon nekem questet h X npcnél lévő questet leadtam már nála. Ez miképp valósítható meg?Itt állítgassak?: ReqSpellCast?
Hogy ha leadom a questet az npcnél akkor az támadjon meg engem. Ötlet?
Az npc üljön térdeljen stb.? ezek hol adhatóak meg?
A healtmod egészen pontosan mi alapján számítja az npc életét?
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom bekapcsolni az event messaget?(conf filekba kell ugytudom)
SET @mynpc := XXXX; -- NPC IDUPDATE `creature_template` SET `npcflag`=3 WHERE `entry`=@mynpc;
ReqSpellCast - Meik questnek kell castolva lennie hogy felvehesd a questet (Id kell ide)
"ReqSpellCast Spell ID of Spell that needs to be cast in order to fulfill a quest objective. A spell normally needs a target which is ReqCreatureOrGOIdAnd for spells with "SpellEffect with ImpliciteTargetA-B == 38" check table Spell_script_targetNOTE: If the spell has spell effects Send Event or Quest Complete, it can be entered here WITHOUT the need for a target and count."
If value > 0: Contains the next quest id, if PrevQuestId of that quest is not sufficient.If value < 0: Contains the sub quest id, if PrevQuestId of that quest is not sufficient. If quest have many alternative next quests (class specific quests lead from single not class specific quest) field PrevQuestId in next quests can used for setting this dependence.
Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy questnél beírtam mindent, npc adja is ahogy kell, csak valahogy az instenért nem sikerül hogy goldot adjon, csak honort ad amit 2szer is kiszedtem. beírtam 50000000-t a RewOrReqMoney sorba.Lehet hülyeséget csináltam, mert nem copperban méri, de tapasztaltaim szerint abban. És azt nem tudom, hogy miért nem ad goldot, a küldi leadásánál, ebben kérnék segítséget, köszi!