Új Spell hozzáadása WoWba

Indította Tudvari, 2013 augusztus 29, 06:05:03 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

Tudvari

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy egy új spell hozzáadását,például: egy spell ami buffot rak a targetre(új buff létrehozása),vagy csak egy sima sebző spell,pl.: frostbolt  létrehozását hol lehet végbe vinni?
Script?Szerintem kliensben kell módosítani,csak nem tudom hol.Spell.dbc-ben ott vannak a nevek,csak az a baj,hogy az effekt az valamilyen kódolásban van írva vagy nem tudom.
Előre is köszönöm.

Tudvari


kagebunshin

Üdv!

Emlékszem, hogy nagyon régen próbálkoztam ilyesmivel. Egy kezdetleges verzióig el is jutottam. Kizárólag szerver oldali (és adatbázis) módosítással el tudtam érni, hogy a meglévő spelleket más értékekkel használni lehessen. Nem lehetett sok mindent megadni, ha jól emlékszem csak általános dolgokat meg a cast time-ot és alapvetően moboknak/npcknek szántam (Játékosként is lehetett használni, de az már bonyolult).

A szép megoldás valóban az lenne, ha ez az új spell a kliensbe is bekerülne, de arra sajnos nincs rálátásom.

U.I.: Gyors rákerestem itt a fórumon és még megvan a korábbi leírásom ezzel kapcsolatban. Nem biztos, hogy használható mivel régen készült, azóta sokat változhattak az emuk, de talán segíthet.

http://infobarkacs.hu/index.php/topic,4771.0.html
"-Egy dolgot viszont elárulhatnál nekem. Ki találta ki, hogy a fák őreinek erejével szálljatok szembe velem, mert nem te ugye? Te nem tudtad!
-Nem... de azért vagyunk többen, hogy valaki tudja."

NevemSenki

Be kell dobni DBC-be... ezt Kliens és szerver oldalon is. Ott minden beállítható részletesen.
Ha csak szerver oldalra tesszük, sok a hibalehetőség.... szerintem...

Üdv.: Senki
Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!

Powered by EzPortal