Szerző Téma: A jelenlegi WoW-os közösség  (Megtekintve 5213 alkalommal)

Nem elérhető Zolee

 • Középhaladó
 • ***
 • Hozzászólások: 206
 • Op. Rendszer: Windows 8.1 Pro
A jelenlegi WoW-os közösség
« Dátum: 2013 Szeptember 02, 07:48:59 pm »
Sziasztok!

Most egy olyan témát szeretnék elkezdeni, ami már egy ideje nyomja a lelkemet, ami inkább az emberek és a közösség felé húz. Ez most inkább a WoW-os társadalomról fog szólni, nem másról.

Egy kis bevezető...
Mikor megismertem ezt az oldalt, ami még anno wowemuf névre hallgatott, megjött a kedvem a szerverezéshez és elhatároztam, hogy valahogy beilleszkedek az itteni közösség életébe. Én régebben egy már elfelejtett felhasználóval regisztráltam, de az törölve lett (már tényleg rég volt), viszont azzal csak figyeltem a dolgokat, nem szóltam hozzá semmihez sem.
Ezzel a profilommal határoztam el, ezzel az "énemmel", hogy itt az ideje valamit közzétenni, hozzászólni, elkezdeni a dolgokat, a társalgást. Már tudtam, hogy akkoriban se volt régi a wowemuf fórum, mikor először beregisztráltam ezzel a felhasználóval, de azért némi jövőt még láttam a dologban és biztató is volt az emberek társasága, jó volt. Még emlékszem, hogy sok felesleges dolog volt akkor is a fórumon, amiknek száma redukálva lett egy viszonylag elfogadható mennyiségre, de mostanra úgy látom és úgy is érzem, hogy elhalmozódtak a felesleges témák, hozzászólások, stb.-k.
A tört szerverek sorban szűntek meg, amik tényleg fényt vittek a játékosok életébe, itt most olyan szerverekre is gondolok, amiket már nem tudok megnevezni, de tényleg nagyon jók voltak. Gondolom a legnevesebbeket nem is kell megemlíteni, mert azokat mindenki ismeri, főként aki BC-n, vagy Classic-on kezdte a játékot. Én a BC-sek körébe tartozom, akkoriban kezdtem el az egészet, egy Troll Shaman-al, amit barátaim ajánlásával kezdtem el. Hát, azóta is rühellem kicsit, akkoriban még ennyire sem vágtam a dolgokat. :D Aztán beköszöntött a Rogue-s korszakom, azzal az egy kaszttal rengeteget játszottam, nagyon megtetszett, mondjuk sosem állítottam, hogy valaha is a jó játékosok közé tartoztam, mert nem így volt, de igenis jó volt az akkori tört szervereken az élet, a hangulat, a játékélmény, gondoljunk akár a legkisebb létszámmal rendelkező szerverre is, mondjuk akkor többnyire 100 fölött voltak a játékosok, szóval létszámbeli problémák nem adódtak.

Nos, de amit ez a téma tartalmazni akart, az az, hogy mi történt ezekkel a jó dolgokkal? A világ ezt is elvette már teljesen az emberektől? Jó, ez most nem a valódi világ (direkt nem való világ :D), de ott sincs ez másképp, ott is ugyanilyen sz*r a helyzet... sajnos. Amit mondani szerettem volna ezzel, hogy ezeket a dolgokat már egyáltalán nem lehet visszahozni? Amikor még a játékélmény miatt, amikor a társaság miatt, társaságért játszottak az emberek, nem pedig a mostani "össze-vissza csapom" Fun szerverekért. Ahol már több éve majmolják az utolsó értelmes kiegészítőt és rontanak el vele mindent, amit jelentett a játékosok számára ez a játék. De, nem csak a tört szerverek világával van gond, ott eredetin is vannak nagyon nagy gondok, főként ez a Kung Fu Panda sztori... Oké, hogy pandák voltak a Warcraft történetében is - igaz nem jelentősen-, de feltűntek. Attól még ez a félig alkoholista, sörhasú, aránytalan testtel megáldott "valamit", ami mellesleg egy "Pandaren", betettek a játékba. Ezek miatt a dolgok miatt, már én is elkerültem az utolsó kiegészítőt messziről, még az egyetlen tört szerverről is elmentem, amit most nem neveznék meg. Ezért utáltam ki félig a WoW világát, de úgy érzem még van némi remény.

Itt, az összefogásnak már nem is tudom mennyi értelme lenne, hogy mi, a közösség alkossunk egy olyan szervert, amit még tört szerverek nem láttak, de nem ám. Régebben is voltak, láttam valahol már hasonló próbálkozásokat, hogy összefogna a wowemuf és elkészítené a "tökéletes" tört szervert. Persze, ha ennek lenne valami esélye, én személy szerint, akkor sem mennék tovább a 3.3.5-ös Content-nél, mert egyszerűen az aztán következő már nem is WoW... Még az LK-t úgy ahogy, de elfogadom, mert tetszik, de a majmolós Fun-ok miatt már az se igazán. Számomra már inkább a BC, Classic maradt.

Végszóként:
Ezzel a témával nem volt más szándékom, minthogy kicsit összerázódjon az itteni közösség, hogy érkezzen pár olyan hozzászólás, ami a másik egyén szemszögéből nézi, látja a dolgokat. Aki szerint még lehet, illetve van némi esély, nyugodtan ossza meg velünk, mindenkivel, a közösséggel.
Talán kicsit hosszúra sikeredett, de azt hiszem ezt ki kellett magamból írni, ha már itt megtehetem. :)
« Utoljára szerkesztve: 2013 Szeptember 02, 07:57:04 pm írta Zolee »

Nem elérhető Raisen

 • Globális Moderátor
 • Elvetemült
 • *****
 • Hozzászólások: 652
 • bigtorrent.eu
  • http://lithiumwow.eu5.org/index.html
 • Op. Rendszer: Windwos 7 x86
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #1 Dátum: 2013 Szeptember 12, 12:47:47 pm »
Persze volt rá példa és meg is bukott hasonló szerver ötlet. Nem fogok sok élettörténeteket írni, mert nyomon követhető 1-2 évre vissza a fórumon, mint Raisen, Hellzate és Rewire néven. Példát erre is írtam csak gondolj vissza, ha éltél abban a korban amikor virágzott a tv játékok birodalma. Mindenki azon függött és élvezte a játékokat azonban most újra játszanék vele ugyan csak nem jönne vissza a régi élmény érzete max egy kis nosztalgia, hogy akkoriban milyen élvezetes volt. Ezt biztosra állíthatom, mert tavaly beszereztem old fat ps2 1 hónapig nyomtam pár órát mindig és meguntam. Wow szinten is ez a helyzet, még mutatott újat addig egy mmorpg sem kerülhetett szóba, hasonló cipőben jár most a League Of Legends virágzik és semmi nem taszíthatja le a legjobb moba játék trónról még a híres dota sem, de ahogy nem tudnak új és kreatív tartalmat bemutatni hanyatlás lesz annak a vége is. BC talán azért örök kedvenc, mert akkoriban nem volt hasonló minőségben mmorpg itt gondolok a nagy területre szép grafikára (területhez képes és, hogy sok játékosra tervezték) és a kis gépigény mellette a rengeteg kombinálható enchantok, talentek, cuccok, gemek nem utolsó sorban jó átalakíthatóság custom szervereken. Mostanában egyik szerver nyílik a másikra ugyan arra a szisztémára és szétszórva vannak a játékosok mind a fejlesztők így rengetek sh*t minőségű szerver van szolgáltatva. Persze szokásos duma, hogy működik x y meg milyen supportunk van amikor ez tök lényegtelen dolog, mert nincs meg a jó közösség akár mennyire működhet egyről a kettőre nem fognak a játékosok menni. Összefogásos szerver bukott ötlet még nincs iroda vagy ütős vps, nem dolgozó emberek a többségének semmi pénz nincs belőle az elején és aki dolgozik ilyenre nem ér rá, hogy mellette még ezzel foglalkozzon aki pedig profi és még diák annak pedig nincs keresete és józan ésszel ingyen semmit nem fog csinálni. Persze közre játszik a társaság mennyire összeszokott ezért hasonló szinten kellene elindulni legyen egy stabil VPS amire minden tagnak elérése van min 4 magos proci rengeteg ram és rohadt nagy sávszélesség ami több szálon nem hal le. Miért is ? Egymásnak küldözgetés rég lejárt dolog és idő igényes még vps több külső helyről egyszerre feltöltés módosítás gyorsabb munkát eredményez viszont ezt meg is kell fizetni, mert amennyi tag van külön külön kell "munka asztal", hogy a gép egyszerre tudjon kezelni több mindent pl valaki módosít egy scriptet vpsen addig a másik adatbázist turkálja ne egymás után végezze a műveleteket hanem egy időben. Röviden ennyit akartam mondani, hogy igenis még mindig mindenki a pénzből él és nem a monitor fényéből aki pedig még kezdő vagy otthon fizetnek neki mindent ki áll az igaza mellett, hogy ingyen is szép dolog ezt csinálni. Persze én is ha informatika területen dolgoznék és egész nap ülnék volna kedvem ingyen csinálni, de eléggé rohanó élet mellett ezt eléggé nehézkes főleg, hogy csak a baszogatást kapod ahelyett, hogy a közösség megbecsülne valamit.


▀█▀ █▀▀▄ █▀▀ █▀▀█ ▒█▀▀█ █▀▀█ █▀▀█ █░█ █▀▀█ █▀▀ █▀▀ ░ █░░█ █░░█
▒█░ █░░█ █▀▀ █░░█ ▒█▀▀▄ █▄▄█ █▄▄▀ █▀▄ █▄▄█ █░░ ▀▀█ ▄ █▀▀█ █░░█
▄█▄ ▀░░▀ ▀░░ ▀▀▀▀ ▒█▄▄█ ▀░░▀ ▀░▀▀ ▀░▀ ▀░░▀ ▀▀▀ ▀▀▀ █ ▀░░▀ ░▀▀▀

Nem elérhető Zoltan

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 46
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #2 Dátum: 2013 Szeptember 13, 11:41:10 am »
A vilag valtozik, ami regen volt, azt nem lehet visszahozni, roppant negativ hangulat   uralkodott  regen is, es most is a forumokon, ahol egymast az emberek nem becsulik meg.
Igazi wowemuf  korszak meg ekkor volt:  (http://web.archive.org/web/20070203062945/http://wowemuf.extra.hu/)  kivancsi vagyok vannak meg-e emberek ezekbol az idobol itt
Vagy ezekbol az idokbol meg itt:  http://web.archive.org/web/20090125005305/http://wowemuf.org/index.php?topic=673.0
Nem is merek belegondolni mennyi idot szenteltem ennek a forumnak :) neha felteszem a kerdest, hogy tenyleg megerte-e.. azt kell mondjam, hogy rengeteg baratsag  szovodott a wow miatt az evek alatt, ezert megerte .. 

Nem elérhető Explo

 • Középhaladó
 • ***
 • Hozzászólások: 155
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #3 Dátum: 2013 Szeptember 13, 09:24:41 pm »
Egyet értek a gondolataiddal Zolee.

Véleményem szerint a magyar WoW-os közösség kezd "elkorcsosulni". Kemény szavak ezek, de bizony én ezt így látom.

Igazából már lassan semmin nem lepődök meg.. Még 2012 telén futott szerverem a Staghelm WoW, 1 hónap után 150+ online játékosunk volt, olyan szervereket pipáltunk akkor le, mint az Azuregos és a Gonzy, erre hoppá, jöttek a támadások és balszerencsénkre egy olyan hostingnál voltunk, aki nem volt megfelelően felkészülve szerverünk megvédésére. Puff, vége a szervernek.

És bizony ez jellemző általában a magyar közegre: Ha neked nem jó, a másiknak se legyen jó.

Voltak itt már próbálkozások, hogy egy a WoWEmuf nevével fényjelzett szerver, ám ezen kezdeményezések gyorsan megbuktak.

Én ebből az egész közegből kiábrándultam a fentebb említett eset kapcsán és átmentem eredetire, elvégre ott 1 havi feltöltés se drágább, mint egy szerver fenntartása.

Azonban beleuntam az eredetizésbe is! Rájöttem, hogy annak ellenére, hogy nem szimpatikus nekem ez a közeg sokszor, de akkor is HIÁNYZIK!

Lehet kezdek kicsit off-ba menni..

Tehát igen, rájöttem: hiányzik ez a közeg, és Isten igazából én szeretem is ezt a közeget, anno pont ezért dolgoztam a criticale.org-gal megannyit, éppen ezen szeretet miatt!

Igen, most felmerülhet többetekben, hogy ez a gyerek bolond, azt se tudja miről beszél.. De próbálok hű maradni a valósághoz és azt leírni amit érzek a dolog kapcsán; "A jelenlegi WoW-os közösség" kapcsán.

Tehát az eredetit ott hagytam a tört szerverekre való visszavágyódásom miatt. A visszavágyódás mellett nagy szerepet töltött be pár új ismerős, akik azzal kerestek fel, hogy egy ismerőstől hallották, hogy konyítok a szerverkreáláshoz, és hogy ők most bizony egy szervert szeretnének csinálni, viszont nincs meg nekik hozzá a kellő háttér.

Hát igen, jókor kerestek fel, épp egy szerveren ötleteltem, viszont úgy álltam hozzá, hogy nem fogok segítséget szerezni magam mellé, hanem egyedül csinálom meg a szervert, de hát jött a 2 új ismerős Siidrick és Nick.

2 eddig teljesen ismeretlen arc, nem tudtam mire számítsak és hogy mit várjak el tőlük. Viszont szerencsém volt! 2 olyan embert találtam, akik bizony ötleteikkel sokszor még engem is túl tudtak szárnyalni.

Hosszas beszélgetések és ötletelések után tehát belefogtunk egy szerverbe.

Őszintén a szerver építésének elkezdésekor nem tudtam, hogy a szerver nyitásra egyáltalán sor kerül-e, mivel voltak kisebb-nagyobb nézeteltéréseink, de végül mindig közös nevezőre jutottunk.

A fejlesztés elég nehezen indult be, mivel a rengeteg custom content megfelelő működéséhez rengeteg core rebuildre és egyéb dolgokra volt szükségünk, ám akkori "szállásadónk" nem rendelkezett számunkra elég szabadidővel és bejelentette egy idő után, hogy neki bizony erre tényleg nincs ideje, ne haragudjunk, de lépnünk kell.

Kezdődhetett tehát egy hajsza.. 2 hetet kaptunk, hogy egy új szolgáltatót találjunk. Rengeteg emberrel léptem kapcsolatba és végülis sikerült megtalálni a megfelelő helyet a szerver számára.

Innentől a fejlesztés az eddiginél sokkal gyorsabban folyt, és a szerver nyitása is elég gyorsan megtörtént a váltástól számítva.

Olyan dolgokat sikerült megalkotnunk, mint például 3.3.5 GuildSystem, Cata/MoP mountok és még ezernyi dolog, ami színesebbé teszi a szervert.

A nyitás után FÉL ÓRÁVAL már 40 játékos volt online a szerveren! Viszont egy hiba csúszott a fogaskerékbe, a hosting supportosa pedig épp fősulis gólyatáborban volt, tehát 3-4 napig a szerver játszhatatlan volt a DC-k miatt..

Lehet most azzal jönni, hogy minek nyitunk úgy szervert, ha nincs teljes hozzáférésünk salalalalalalaa.. A support mindent megcsinál számunkra rendkívül gyorsan, de sajnos a gólyatáborról nem kaptunk infót, ezért "sajnos" megnyitottunk.. Hát igen megszívtuk.

Szerintem a legtöbb embernek leesett, aki otthon van most a 3.3.5-s szerver világában, hogy a JFA WoW-ról beszéltem idáig.

A DC-k okának fixelése megtörtént, ám 4 napot kellett rá várnunk, és ez a 4 nap pont elég volt rá, hogy szépen lassan lecsökkenjen a játékosok száma. A fix után pedig már nem állt vissza a gyorsan jött 40-es online szám, hogy miért mi sem értjük.

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a szerverről, negatívat kevésbé, azonban most hozzátok fordulok!

Szerintem az eddig látott legminőségibb 3.3.5-s szervert sikerült megalkotnunk (ami fél év munkája volt), ám a játékosok inkább választják a "2 nap alatt fullos vagyok, hurrá, dejó" szervereket.

Ennyire elkorcsosultak volna a magyar játékosok, hogy már gáz számukra, ha egy szerveren van kihívás és mondjuk arénázni kell azért, hogy fullos legyél???????????????

Tudom, hogy a mondandóm törzse off volt, viszont a végső konklúzió, azaz a végső kérdés ebből adódik, tehát úgy gondoltam ezen infók alapján tudtam a leghitelesebben feltenni ezt a kérdést. Ja és aki végigolvassa annak RESPECT!!!

Várom mindenki véleményét! Ha úgy adódik én szívesen mondom azt, hogy "Na akkor adok az itteni fórumozók szavára és a szervert úgy alakítom, ahogy itt a legjobbnak látják a nálam hozzáértőbb emberek".
« Utoljára szerkesztve: 2013 Szeptember 13, 09:26:56 pm írta Explo »
Soha nem lesz már olyan, mint régen. Más lesz. De ez nem jelenti azt, hogy rosszabb.

Nem elérhető Zolee

 • Középhaladó
 • ***
 • Hozzászólások: 206
 • Op. Rendszer: Windows 8.1 Pro
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #4 Dátum: 2013 Szeptember 13, 09:35:57 pm »
Ilyen szép, kifejtett válaszokra számítottam, mint amit az imént Explo is írt. :)

Természetesen a többieknek is köszönöm és várom a továbbiakat!

Nem elérhető Explo

 • Középhaladó
 • ***
 • Hozzászólások: 155
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #5 Dátum: 2013 Szeptember 13, 09:42:24 pm »
Zolee, válaszoltam a privire.
Soha nem lesz már olyan, mint régen. Más lesz. De ez nem jelenti azt, hogy rosszabb.

Nem elérhető Zolee

 • Középhaladó
 • ***
 • Hozzászólások: 206
 • Op. Rendszer: Windows 8.1 Pro
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #6 Dátum: 2013 Szeptember 13, 09:49:02 pm »
Ment vissza. :)

Nem elérhető NevemSenki

 • Adminisztrátor
 • Cube Head
 • *****
 • Hozzászólások: 967
 • Kliens Editer
 • Op. Rendszer: Windows Xp Home Edition
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #7 Dátum: 2013 Szeptember 14, 10:19:16 am »
Nem akartam még az elején hozzászólni a dolgokhoz.
Annyi mindent lehetne mondani.... megannyi lehetőségről lehetne beszélni.....
De értelmetlen....
Aki engem ismer, az tudja hogy a semmiből indultam, tudja hogy sosem játszottam eredetin csak Trial accal azt is 2 hétégi.... és ha ezt mind tudja, azt is tudnia kell hogy nekem max 3.3.5.12340....

Nekem sosem lesz online szerverem.... vagyis elég sokára..... mivel én nem bízok meg senkiben, így hát mindent egyedül csinálok, még ha szarul megy akkor is....

Mindezt magamnak csinálom, nem másnak, nem azért hogy 10000 Online játékosom legyen...
Ha esetleg valaki majd játszani szeretne a szerveremen, nem fogom elküldni a fenébe.... jöjjön....

Tudhatja mindenki hogy mit gondolok erről az egészről, ott vannak a hozzászólásaim, a " munkáim ".....
Nem tudok ehhez mit írni.....

Nem is sok értelme van erről beszélni szerintem.....

Üdv.: Senki
Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető Armin

 • Haladó
 • ****
 • Hozzászólások: 369
 • Op. Rendszer: Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 13.04, Windows Server 2008R2
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #8 Dátum: 2013 November 02, 04:55:26 pm »
Sziasztok!

Nem akartam új topic-ot nyitni, de szerintem ide épp jó lesz.
Mi lett ezzel a fórummal? Amikor utoljára erre jártam (kb. március), már akkor sem volt egy hiperaktív a banda, de ahogy nézem, mostanra teljesen kihalt itt az élet. 4-5 naponta van kb. 1 új hsz?

Há' mi lett veletek?  ;D

Nem elérhető tunnr

 • Középhaladó
 • ***
 • Hozzászólások: 187
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #9 Dátum: 2013 November 02, 07:53:06 pm »
Egyszerű a válasz. Felnőttek és a fiatalok nem ismerik a wowot annyira. Meg mindenki rájött arra h esélytelen lecopyzni amit a blizzard csinál vagy is lelehet csak addigra el1 kiegészítőt ment előre a blizz. Meg beleunt mindenki szinte a szerver készítésbe mivel ebből nem lehet megélni meg hasznot húzni.

Nem elérhető Armin

 • Haladó
 • ****
 • Hozzászólások: 369
 • Op. Rendszer: Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 13.04, Windows Server 2008R2
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #10 Dátum: 2013 November 02, 08:15:53 pm »
Idézet
Felnőttek és a fiatalok nem ismerik a wowot annyira.

Szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerné  ;D
Meg ez szerintem nem kor függő. Én pl. 28 vagyok.

Idézet
mindenki rájött arra h esélytelen lecopyzni amit a blizzard csinál

A szerverek javánál eddig sem ez volt szerintem a cél.

Idézet
Meg beleunt mindenki szinte a szerver készítésbe mivel ebből nem lehet megélni meg hasznot húzni.

Ha valaki csak a pénzért áll neki, akkor valóban felesleges is erőltetni  ;D

Amúgy csak ezen a fórumon tapasztalom ezt a pangást. Külföldieken épp akkora élet van, mint évekkel ezelőtt.

Nem elérhető Szilárd

 • Emulation Expert
 • Elvetemült
 • *****
 • Hozzászólások: 660
 • Java / C# / Swift Developer
 • Op. Rendszer: OS X / iOS
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #11 Dátum: 2013 November 03, 04:38:28 am »
Az itt a fő probléma, hogy mindenki megpróbált maradandót alkotni, elindítottak szervereket, pár hét után be is zárt. Fölösleges próbálkozás volt mindegyik, hiszen most mi szüksége van a népnek arra, hogy napról-napra új szerver nyíljon?

Nekem konkrétan annyira volt segítség ez a szerveresdi, hogy egy kezdő lökést adjon a jövőm szempontjából, és elirányítson a programok, stb. hasonló ágon levő dolgok irányába.

Nagyon nehéz lenne a mai világban egy lépést is tenni előre a játékosszám növelése érdekében, hiszen manapság már kevésbé keresett játék, mint korábban. Lehet, hogy külföldön nem változott a bázis, aki még továbbra is foglalkozik ezzel, de ha jobban belenézel a dolgokba, akkor látni fogod, hogy ott is a próbálkozók minimum 80%-a csak elkeseredetten próbálkozik az iránt, hogy valamit összehozzon.

Tehát konkrétan maximum csak tapasztalatszerzésre jó ez a szerveresdi. Ujjgyakorlatnak még esetleg, de másnak manapság nem. Ez csak a személyes véleményem, és remélem, hogy ez változni fog pozitív irányba, és ezt te fogod elindítani.

Sok sikert a szerverkészítéshez!

Szilárd
Java / C# / Swift Programmer

Apple
----------
OS X / iOS User
iPhone 6 Plus
iPad Air 2
MacBook Pro 13" Retina

Nem elérhető Armin

 • Haladó
 • ****
 • Hozzászólások: 369
 • Op. Rendszer: Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 13.04, Windows Server 2008R2
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #12 Dátum: 2013 November 03, 05:39:33 am »
Igen, mondjuk akkoriban nagy divat volt, hogy heti 5 szerver nyílt. Úgy össze voltak gányolva, hogy rosszul lett az ember, amikor fellépett, de azért a főoldalon 100-as betűmérettel ott virított a támogatás  ;D
Persze tisztelet a kivételnek, de 80% ilyen volt. Kis Pisti látta, hogy 1-2 hét után csak 10 online player van, nem fizet senki, és már be is zárta...
Na ezeknek sok értelme volt. Itthon főleg már csak a FUN szerókra van igény, mert aki fejlődni szeret, az vagy Taurizik, vagy külföldön tolja (vagy eredetin, de ezt most hagyjuk). Pl. a Moltenen annyi magyar van, hogy simán kijönne belőlük 3 Tauri.

Nem akarok én világmegváltó dolgokat alkotni, csak volt pár ötletem, amit itthon még egyetlen szerveren sem láttam, és gondoltam megpróbálom. Eddig a visszajelzésekből az jön le, hogy volna rá igény  :)
Azért jó lenne, ha ez a fórum is pörögne, mint régen, de szerintem ennek az esélye nagyjából nulla.

Nem elérhető NevemSenki

 • Adminisztrátor
 • Cube Head
 • *****
 • Hozzászólások: 967
 • Kliens Editer
 • Op. Rendszer: Windows Xp Home Edition
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #13 Dátum: 2013 November 03, 11:56:58 pm »
" Azért jó lenne, ha ez a fórum is pörögne, mint régen, de szerintem ennek az esélye nagyjából nulla "

Attól hogy nem írok semmit, nálam pörög az élet. :) És amíg én itt vagyok, mert itt leszek, addig mindig lesz egy ember aki elolvassa a Post-okat, és segít ha tud.

Üdv.: Senki
Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető Szilárd

 • Emulation Expert
 • Elvetemült
 • *****
 • Hozzászólások: 660
 • Java / C# / Swift Developer
 • Op. Rendszer: OS X / iOS
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #14 Dátum: 2013 November 05, 11:32:15 pm »
Amennyiben olyan környezetet tudsz összehozni egy szerveren, ami nem a monotonitás szintjét növeli (Gondolok itt a sablonos jump eventekre, boss eventekre, stb.), hanem próbálja a "fun" szervereket egy magasabb szintre emelni, akkor egy próbát mindenképpen megér.
Ha esetleg ez nem jön össze a drága kicsiny országunkban, akkor megéri ezt a nyugati területek felé vagy eladni, vagy felvetni egyes komolyabb szervereknél, hátha alkalmazhatnák az ötleteidet, és felvesznek fejlesztőnek. (Akár még pénzkereseti dolgokra is jó lehet.)

Én tényleg a legnagyobb szerencsét, és sok sikert kívánok neked!

Szilárd
Java / C# / Swift Programmer

Apple
----------
OS X / iOS User
iPhone 6 Plus
iPad Air 2
MacBook Pro 13" Retina

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29