Szerző Téma: A jelenlegi WoW-os közösség  (Megtekintve 5462 alkalommal)

Nem elérhető Armin

 • Haladó
 • ****
 • Hozzászólások: 369
 • Op. Rendszer: Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 13.04, Windows Server 2008R2
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #15 Dátum: 2013 November 06, 06:59:36 pm »
Jump, és hasonló eventeket nem tervezek. Boss event az szóba jöhet, persze nem úgy, ahogy sok helyen csinálják  ;D
Meg valahogy az sem fekszik, hogy 2 nap bg-zéssel össze lehet szedni egy fullos S8 karit. Nem 1 ilyen szerver is van.
A BG-ket akarom egy kicsit módosítani, hogy legyen benne újdonság, és még pörgősebbek legyenek, régebbi (pl. TBC) instákat, raideket feltuningolni, átalakítani, hogy ne csak ICC legyen ütve, stb.
Szóval terv az van bőven.
Mindenképp PvP / PvE szervert akarok, mert az talán kicsit több embert érdekel. Nem mindenki akar orrvérzésig bg-zni. ez a rész viszont elég sok helyen el van hanyagolva.
Eladni semmiképp nem akarom az ötleteket (esetleg kész alkotást), más szerverekhez meg pláne nem akarok csatlakozni.
Ha befut a dolog, akkor az önerőből lesz.

Nem elérhető ssj4alexej

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 19
 • Weblapszerkesztő,DB Javító,LUA Scripter...
  • Fornax WoW
 • Op. Rendszer: Windows 8 Pro,Windows Server 2008,Ubuntu 10.4
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #16 Dátum: 2013 December 10, 05:06:48 pm »
Igen én is egy "őskori" tag vagyok még a 2004-es wow 1.11-gyel kezdtem és jóvolt teljesen újat hozott a World of Warcraft, tényleg úgy volt, hogy még a Burning Crusade is érdekes és jó volt talán a Lich King is. Cata szépgraf de kicsit összedobott, a Panda meséről ink nem kommentelek....

Elején tényleg sok szerver próbálkozott, aztán a 90%-a be is sült, de tényleg az a baj, hogy nem a darabszám kellett volna, hanem a minőségi szerver!

Jómagam 2009-ben kezdem emuval foglalkozni, ez idő alatt számos szerón voltam javítani,de javarészt mindig komolytalan "kisgyerekek" rendeltek valahol szerót. Aztán saját szeróba kezdem 2x is saját emuval na azok sikeresebbek voltak de egy 3.3.5a-s szerverünk nem ment túl sok online playerrel megszűnt.
Majd volt egy Cataclysm szerverünk, ahol tényleg a többi szerverekhez képest rengeteg javítást tettünk. Nem csak lvl 85 insta spavn, hanem igényesen kisebb szintekre is és fejlődés közbeni quest-eket is becsülettel javítottuk. Közel 200 quest, több tucat spell és object bug kilett javítva, alakult is a szeró majd egy 5-6napos hosting baki(VPS volt már egyedi emuval) és hupsz elmentek a játékosok.

Ezért csak stabil helyen szabad neki vágni és mindig le kell menteni a DB-t.

Kicsit túl konkretizáltam de igen a hangulat már nem a régi :(
Az oldalon is vannak sokan akik feleslegesen terhelik az oldalt -.-"

Amúgy gondolkozunk egy Projekten, hátha még egy utolsó esélyt adnánk magunknak és játékosoknak egy jó "WoW"  :'( Élményre :D
Kiváncsi vagyok mennyi a jelentkezés, 3.3.5a vagy esetleg 4.0.6a lenne, blizz-low vagy medium rate szavazás döntené el, persze leendő játékosok szavaznák meg nem a bugtracker-ek!
Akit érdekel jelezzen!!

http://infobarkacs.hu/index.php/topic,9446.0.html
« Utoljára szerkesztve: 2013 December 10, 05:42:23 pm írta ssj4alexej »
WoW emulation forever...
http://fornaxwow.p8.hu

Nem elérhető Zolee

 • Középhaladó
 • ***
 • Hozzászólások: 206
 • Op. Rendszer: Windows 8.1 Pro
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #17 Dátum: 2015 Szeptember 28, 07:53:54 pm »
Azért nem semmi, hogy voltak itt ilyen témák is, aztán 2 év után az a helyzet, hogy végleg kihalt a közösség.
Bár, mondjuk nem is csodálom, hiszen sorban szűntek meg a szolgáltatók (akik konkrétan WoW szerverezéssel foglalkoztak), talán elvétve találunk még, de nem is ez a lényeg.

Elnézve azt, hogy külföldön is rengeteg szerver zárta be kapuit (meglepve tapasztaltam, hogy párat már nem találtam), amik között mellesleg volt nagyobb játékosbázisú is, nálunk már ezelőtt kihunytak a kisebb próbálkozások... Én igazából arra tudok gondolni, hogy sok olyan tulajdonos volt, aki éretlen, komolytalan és szépen lassan a játékosok kedve is elment ezektől az emberektől, mert egy instabil, nem hosszútávú és mellesleg igénytelen projektbe fogtak bele. Itt arra gondolok, hogy copy - paste szerverekből volt egy tucat, innen-onnan összebarkácsolva egy "moslékká". Az érdemi kezdeményezéseket meg azok a szervertulajdonosok, akik konkurensnek vélték az új szervert, lényegében hazavágták a folyamatos támadásokkal.

A játékosok meg nyilván ezek után elpártoltak a magyar tulajdonosoktól, így a következők történhettek: átmentek külföldi szerverekre, eredetin folytatták a játékot, visszatértek egy régóta kedvelt szerverükhöz, abbahagyták végleg.
De ezekről már talán felesleges filozofálni, csak gondoltam írok, hátha valaki hozzászól. :)

Én most egy hirtelen fellángolás után, - hosszú "kínlódással" - sikerült újra összeraknom egy friss TrinityCore-t, és most 3.3.5-ön kísérletezgetek, mikor éppen kedvet kapok. Meglepődtem amúgy, hogy mennyit változott az egész emulátor, illetve az adatbázisa, sok mindenre újra rá kell jönnöm, de végül is tetszik a változás.
Aztán kitudja, hogy mi lesz még a jövőben, talán még lesznek jó kezdeményezések. :D
« Utoljára szerkesztve: 2015 Szeptember 28, 08:36:36 pm írta Zolee »

Nem elérhető hunti

 • Adminisztrátor
 • Elvetemült
 • *****
 • Hozzászólások: 693
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #18 Dátum: 2015 Október 07, 12:46:02 pm »
Saját példámból kiindulva szerintem a többi hosting is főként az igény jelentős csökkenése miatt állt le a wow hostingal. A többivel kapcsolatban teljesen egyetértek veled. Amúgy nekem is volt ilyen fellángolásom, bár én nem szervert csináltam, hanem kb 1 éve elővettem a wow-ot, felhúztam egy karaktert max szintre, elmentem 1-2 kisebb instába, és meguntam ismét a játékot. Nem azért mert favágós insta volt, nagyon élvezetes scriptek voltak, de valahogy nem volt az igazi, nem adta azt az élményt mint amikor annó Frostmourne-n toltuk a Public Enemy-vel az instákat :)

Nem elérhető Zoltan

 • Újonc
 • *
 • Hozzászólások: 46
Re:A jelenlegi WoW-os közösség
« Válasz #19 Dátum: 2015 Október 14, 02:02:39 pm »
oregszunk, sajnos engem sem tud mar  megfogni, le van toltve a legujabb COD,  gta stb.. de nem fogtak meg..

lehet azert mert  30. fele mar nem tudnak  uj dolgot mutatni..


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29