Szerző Téma: Logon nem működik talán vagy mi lehet a hiba ?  (Megtekintve 1684 alkalommal)

Nem elérhető thundrrr

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Sunrise Project
Logon nem működik talán vagy mi lehet a hiba ?
« Dátum: 2013 December 08, 01:36:12 am »
Üdv!
Próbálok be üzemelni egy emut , de az a hiba, hogy Játékba mikor be lépnék realmot kidobja és ennyi, nem lehet belépni.(Strawberry 4.3.4) tudomásom szerint mindent kellően futtatok, hogy üzemképes legyen de nem az :D
Én logon serverre (?) gondolok, hogy ott lesz a hiba (legalábbis 2.4.3 nál is valahol itt volt a zűr ha jó memóriám) viszont én logon serverrel nem találkoztam amik futnak programok: Realmd.exe , Mangosd.exe , Apach 2.exe, Mysql.exe

Képek:



Tudom, hogy valami alap hibát követtem el de szeretném segítségeteket kérni benne, hogy mi is  :D
Előre is köszönöm a válaszotok!  :)
▀█▀ █▬█ █▄█ █\█ █► █2 █2 █2

Nem elérhető NevemSenki

  • Adminisztrátor
  • Cube Head
  • *****
  • Hozzászólások: 967
  • Kliens Editer
  • Op. Rendszer: Windows Xp Home Edition
Re:Logon nem működik talán vagy mi lehet a hiba ?
« Válasz #1 Dátum: 2013 December 08, 09:56:22 am »
Hali.

Szerintem itt a hiba az eléréssel lesz, nem pedig mással.
Mivel ez a szerver a saját gépeden fut feltehetően, így minden elérés 127.0.0.1-en kéne hogy legyen.
Én TC-s vagyok, nem Magos-os, de a realm táblában is 127.0.0.1 és a realmlist.wtf-ben is 127.0.0.1-nek kéne lennie.
Restart és próba.

Ha ezek az adatok vannak megadva, de mégsem megy, akkor a gond nem itt van, de azért próbáld meg.

Üdv.: Senki
Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető thundrrr

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Sunrise Project
Re:Logon nem működik talán vagy mi lehet a hiba ?
« Válasz #2 Dátum: 2013 December 08, 10:17:33 am »
Köszönöm a válaszod, át vizsgáltam, értem mire gondolsz csak szerver gépen fut a szerver, saját gépen próbálok rá felcsatlakozni, realmot látom is csak hiába próbálok belépni nem engedi. Ki írja, hogy "Logging in to game server" 2-3 másodpercre eltűnik és nem történik semmi .
Szervergép ip címét írtam realmlist.wtf be, realmd.conf-ba át lett írva csatlakozás  (nem tudom lehet-e hozzá köze de ha jól emlékszem "C:\Windows\System32" bevolt egy Host file amiben kellet cserélni egy IP-t, 2.4.3-nél annó így volt.Esetleg itt nem lehetséges, hogy kell?)
▀█▀ █▬█ █▄█ █\█ █► █2 █2 █2

Nem elérhető NevemSenki

  • Adminisztrátor
  • Cube Head
  • *****
  • Hozzászólások: 967
  • Kliens Editer
  • Op. Rendszer: Windows Xp Home Edition
Re:Logon nem működik talán vagy mi lehet a hiba ?
« Válasz #3 Dátum: 2013 December 08, 10:55:31 am »
Régen tényleg volt egy Host fájl, annó én is variáltam vele.
Esetleg ha az Ip után a reamlist.wtf-ben utánaírod a portot is? 

De nem tudom.... várjunk valakit aki jobban jártas a témában!

Üdv.: Senki
Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető megyery

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Logon nem működik talán vagy mi lehet a hiba ?
« Válasz #4 Dátum: 2013 December 08, 01:21:33 pm »
MySQL-ben realmd->realmlist táblában az address-t át írtad a szerver ip címére?

Nem elérhető thundrrr

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Sunrise Project
Re:Logon nem működik talán vagy mi lehet a hiba ?
« Válasz #5 Dátum: 2013 December 08, 09:36:00 pm »
Na megoldódott a probléma! :) ami volt emu hoz sql valamiért nem mentette el, feltettem egy másik sql kezelőt és már minden okés vele!
Igen az volt a probléma, hogy táblázatba nem mentette el a realmot! Köszönöm segítségeteket  8)
▀█▀ █▬█ █▄█ █\█ █► █2 █2 █2

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29